top of page
Sök
  • Skribentens bildNallegården

Hundens Beteendebiologi


Jenna är moraliskt stöd när matte studerar, veckans tema är Kognition och inlärning. 

”Hundens språk och tankar” av Per Jensen läste jag för många år sen, så när jag upptäckte att det fanns en distanskurs via Linköpings Universitet utformad efter boken nappade jag såklart! Väldigt bra sätt att få ut allt jag kan av denna fantastiska bok, men också ett sätt att få tips om dagsfärsk forskning via kursledarna som mer än gärna delar med sig av intressanta vetenskapliga artiklar :) Med kanonbra webbföreläsningar och välutformade uppgifter rekommenderas denna kursen varmt för den som vill lära sig mer om våra fyrbentas ursprung och sinnen!

Denna kurs är alltså Hundens beteendebiologi-del 1, under vårterminen 2019 går del 2 som jag spänt inväntar antagninsbesked för, då är det boken ”Dog behaviour, evolution and cognition” av Miklosi som kursen grundar sig på. 202 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page