top of page
Sök
  • Skribentens bildNallegården

Daimi go Kinu Hana Ken


Idag var en bra dag, en så himla bra dag!

Vi började dagen tidigt, redan 7.30 hade vi hämtat upp Kitti och Björn och påbörjat vår färd mot Tyskland. Daimis kullsyster Daijina Mirai kommer att på i Uppsala, hos Kitti och Björn- kul med en syrra i Sverige tycker Daimi!

Runt 12-tiden var vi framme hos de små töserna i Lubeck, Tyskland. Vi gick igenom allt pappersarbete med Nicole och Alex (tösernas uppfödare) och sen bar det av på en liten hejdå-promenad med kullsyskonen i D-kullen och de jämngamla småttingarna i E-kullen från kenneln Kinu Hana Ken.Tjejerna var så duktiga på vägen hem, sov lugnt i baksätet och var himla modiga på båten (fast den var lite småläskig i början)

Sent på kvällen, vid 21-tiden fick Daimi äntligen komma hem. Hon har installerat sig bredvid matte och sover redan så gott <3

Välkommen hem Daimi <3


50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page