top of page
Sök
  • Skribentens bildNallegården

Malmö Internationella hundutställning 31/3- 2018


Vilken härlig dag!

Lördagen spenderades på Malmömässan på Sydskånska Kennelklubbens årliga internationella utställning. Dagen resulterade i BIR Valp + HP för Jenna (Narumi go Tatsuya Kensha)! Det blev även ett kärt återseende med Daimis uppfödare Nicole och Alex. De kammade hem BIR samt BIM med deras fyrbenta kompisar Botan och Oriko.

En fullspäckad dag med en himla massa trevliga människor kan vi summera det hela med, kort och gott!

Nu är det lugn och ro på schemat för Jenna, hon har nyligen gått in i sitt första löp vilket verkar göra henne väldigt trött. I kombination med utställningen och alla intryck det innebar för henne är hon nu tröttheten själv haha...

Ha en trevlig söndag!


23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page